Het weer zat misschien wat tegen, maar dit kon de feeststemming tijdens het 10-jarige jubileum van de zorgboerderij niet drukken. Iedereen genoot volop van de activiteiten die er waren. Er waren heuse cowboys/girls die de rodeostier wilden bedwingen, er werden fantastische kunstwerken gemaakt en er werd fanatiek gesport bij het korfbaltoernooi. Daarnaast heeft iedereen heerlijk genoten van een lekker drankje met poffertjes of een ijsje onder het genot van mooie live muziek.

Het hoogtepunt van het 10-jarig bestaan was de onthulling van een mozaïek-poster waarop foto’s te bewonderen zijn van iedereen die bij de zorgboerderij betrokken is/of was. Er werd door alle gasten een jubileumlied gezongen en vervolgens werden er zo’n honderd ballonnen losgelaten, wat een erg feestelijke indruk gaf. Zorgboerderij It Fallaet wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en medewerking op deze waardevolle dag,  de vele felicitaties, en de cadeautjes en bloemetjes die Bernard en Ria bedankt!