Graag willen we jullie uitnodigen om dit jaar mee te doen aan NL DOET.

Op vrijdag 9 maart gaan we met z’n allen aan het werk om de nieuwe kantine van de dagbesteding verder te realiseren. We zijn een deel van de grote schuur aan het verbouwen tot nieuwe dagbestedingsruimte. Dit heeft voor iedereen gevolgen.

In eerste instantie wordt er een mooie nieuwe werkplek voor de dagbesteding gecreëerd. En in tweede instantie, doordat de dagbesteding verhuist, ontstaat er ruimte voor onze bewoners. Zo krijgen beide groepen meer ruimte om hun activiteiten nog beter uit te kunnen voeren (zowel letterlijk als figuurlijk). Daarnaast wordt ook het erf aangepast zodat de bewoners een eigen tuin krijgen en de dagbesteding een eigen opgang.

Met NL DOET gaan we met een aantal verschillende zaken aan de slag. Hier een greep uit de verschillende activiteiten:

  • De opgang naar de nieuwe dagbesteding ruimte wordt aangepakt.
  • Binnen in de schuur gaan we aan het werk. Afhankelijk van hoe ver de werkzaamheden op dat moment gevorderd zijn gaan we schilderen, timmeren, isoleren.
  • Er wordt gestart met de tuin van de bewoners.
  • Ook zijn er wat kleinere klussen, waaronder een nieuw aanwezigheidsbord maken, en plantenbakken maken en vullen.

We zorgen met z’n allen voor een leuke en gezellige dag, we vragen je om je laarzen aan te trekken en oude kleren. Wij zorgen voor de lunch en de koffie met eigen gebakken koek!

We starten om 10.00u en werken door tot 12.00u. Dan gaan we samen lunchen en ’s middags beginnen we weer om 13.00u tot 15.00u. Je mag gerust alleen de ochtend of de middag komen……of de hele dag kan natuurlijk ook!!

Graag horen we wel even van te voren of je komt en met hoeveel mensen. Je kunt je op geven via de site van NLDOET. Klik daarvoor op deze link:  https://www.nldoet.nl/klus/34287

We hopen jullie te zien op 9 maart, wij hebben er zin in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie