Winkel

“Niets is er fijner dan weten waar je eten vandaan komt en met hoeveel liefde het is gekweekt; met oog voor de natuur én voor jou.”

Gezond, lokaal, biologisch

Wanneer je met gezonde voeding bezig bent, ontdek je al snel dat voeding van een gezonde bodem meer voedingstoffen bevat dan voeding die in grote hoeveelheden geproduceerd wordt. Alle producten op It Fallaet worden gekweekt zonder kunstmest en gifstoffen en zijn dus gezond voor jou én voor de natuur. Met het fruit, de groenten, zaden, plantjes en producten die wij kweken, verwerken, stekken, plukken, oogsten en maken dragen we bij aan meer biodiversiteit en een mooiere natuurlijke omgeving.

Onze winkel

Vooralsnog verkopen wij onze producten aan de voorkant van de boerderij of via via. We leveren ook aan andere winkels (neem hiervoor contact op met Ad Roosendaal: ad@itfallaet.nl). Ben je in de buurt en ben je nieuwsgierig naar onze nieuwste oogst? Kom dan gerust een kijkje nemen! Onze wens voor de toekomst is een fysiek eigen winkeltje die regelmatig open is, naast een webshop hier op de website. Dit is allemaal op dit moment nog vol in ontwikkeling. Volg ons dus vooral hier of op social media om op de hoogte te blijven.

Op dit moment bieden wij aan: appelpeersap, jam, plantenstekjes, aanmaakhout, lavameel en wormencompost. Geïnteresseerd in een van onze producten? Bel ons of stuur een mailtje!