Beleven

“It Fallaet staat dicht bij de mens: bewoners, deelnemers, medewerkers, buren, bezoekers, tuinliefhebbers, groene organisaties en iedereen die op wat voor manier dan ook geïnteresseerd is in wie wij zijn, wat wij doen en hoe wij dat doen.”

It Fallaet voor jong & oud

Op It Fallaet zoeken we graag de verbinding met anderen. Wij houden van reuring op het erf en organiseren met veel plezier activiteiten zoals plukdagen, Fruitfeesten en rondleidingen. Maar It Fallaet is er ook voor jou: de ruimte van de dagbesteding is heel geschikt als locatie voor familiefeesten, workshops en andere bijeenkomsten. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van ons eigen, lokale winkeltje waar je nu al regelmatig verse producten uit eigen tuin kunt kopen.

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten in 2024. Wil je op eigen initiatief eens fruit komen plukken bij ons? Bel dan gerust om een afspraak te maken.

Workshops & cursussen

Binnenkort zullen wij onze eigen cursussen aanbieden. Thema’s waar we onze cursussen op willen gaan richten zijn bijvoorbeeld: permacultuur, eetbare wilde planten, wilde bijen, aan de slag gaan als hovenier, moestuinieren en kruiden drogen. Op dit moment zijn de cursussen nog in ontwikkeling, maar heb jij alvast interesse in het volgen van een workshop of cursus bij ons? Bijvoorbeeld met je tuinierclub of vanuit de organisatie waar je werkt? Neem dan contact op met Ad Roosendaal (ad@itfallaet.nl). Dan kijken we naar wat er al mogelijk is!

Themadagen

It Fallaet organiseert geregeld themadagen voor bezoekers. Op deze dagen kun je meedoen aan een activiteit, genieten van een hapje en een drankje (zelfgemaakt met ingrediënten uit de moestuin), rondkijken bij de dierenweides en een rondleiding krijgen over het erf. Een waardevolle beleving voor jong & oud!

En tal van andere activiteiten

We kijken steeds zorgvuldig naar de mogelijkheden om activiteiten voor bezoekers te organiseren. Via Facebook, Instagram en de website laten we zien waar we mee bezig zijn. Volg ons op een van deze media om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten.

Huur onze dagbestedingsruimte

Wil jij met een groep bij ons een rondleiding boeken? Je eigen cursus geven? Of zoek je een sfeervolle plek voor een vergadering, familiefeest of andere (kleinschalige) bijeenkomst? Maak dan gebruik van onze dagbesteding en ons mooie erf! In de kantine van de dagbesteding is ruimte voor zo’n 20 personen. Ben je veel buiten, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag in de zomer, dan kun je uitgaan van zo’n 30 personen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons of stuur ons een mailtje!