Doe mee met NL DOET op 28 mei

Werken

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor NL DOET op vrijdag 28 mei van 10.00 tot 15.00 uur (of een gedeelte hiervan).

Een grote wens van It Fallaet is meer vogels, insecten, weidebloemen en een goede gezonde grond op de boerderij. Op de vrijwilligersdag gaan we daarom aan de slag met het maken van nieuwe compostbakken, zodat we mest en tuinafval goed kunnen hergebruiken. Hiervoor hebben we een frame nodig én een goede route naar de bakken toe door middel van een begaanbaar pad. Daarnaast willen we graag meer nestkastjes op het erf, alsook een bijenhotel. En de kruiden- en fruittuin heeft onderhoud nodig.

Kortom, er is genoeg te doen! Komt u ons helpen? We zorgen natuurlijk voor een goede lunch en iets lekkers bij de koffie en thee 🙂

Goed omgaan met de natuur, met dieren en planten vinden wij op It Fallaet belangrijk. Bovendien genieten wij daar met elkaar enorm van! Door deze projecten met NL Doet op te pakken, hopen we dat onze boerderij een nog mooiere oase mag worden, waar het gezond en inspirerend is om te leven en te werken. Op de speciale themadagen die we dit jaar organiseren, zullen we dit ook aan onze bezoekers laten zien! (Lees hier meer over onze themadagen).