Vrijwilligers gezocht

Gezocht: vrijwilligers!

Op onze zorgboerderij wonen en werken mensen die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven. Een persoonlijk begeleider helpt hen daarbij en daagt hen uit om hun kwaliteiten te ontwikkelen. En dat te midden van de natuur, dieren en onze mooie Fruittuin!

Met elkaar kunnen we heel wat werk verzetten. We zitten niet graag stil en organiseren van alles. Het is belangrijk voor ons dat onze bewoners en deelnemers een goed en zinvol leven leiden en daarbij onderdeel kunnen zijn of (weer) worden van de maatschappij. Wil jij hieraan bijdragen? We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Als vrijwilliger kun je bij It Fallaet op allerlei vlakken je handen uit de mouwen steken. In overleg met jou bepalen we welke taken bij je passen, hoeveel tijd je beschikbaar hebt en op welke dagen je hier aan de slag kunt. In de vrijwilligersfolder vind je een overzicht van de werkzaamheden/activiteiten die er zoal te doen zijn.

KLIK HIER VOOR DE VRIJWILLIGERSFOLDER

VRIJWILLIGER WORDEN?
Het is ons verlangen om in de toekomst te mogen samenwerken met een toegewijde en enthousiaste (kleine) groep van vrijwilligers die zich bij It Fallaet thuis voelen. Waar jij je als vrijwilliger nuttig voelt, waar je nieuwe mensen ontmoet, waar je jouw kwaliteiten kunt ontwikkelen en waar je voldoening haalt uit het werk dat je doet.

Nieuwsgierig geworden? We ontmoeten je graag! Je kunt Meindert Marinus (leidinggevende) bellen of een mailtje sturen, dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek.

T: 0512-340846 | E: meindert@itfallaet.nl | itfallaet.nl

It Fallaet Zorgboerderij - Dagbesteding